Om oss

För oss är både miljö och arbetsmiljö viktiga. Lyhördhet för kundens önskemål är A och O för att vi ska kunna få ett gott samarbete som sträcker sig över tid.  Vårt mål är att leverera tjänster med hög kvalitet och känsla, och att vi ska kunna lämna garantier på vårt utförda arbete. Arbetet vi utför ska underlätta vardagen för dig och frigöra din tid för andra saker du vill göra. När vi utför jobbet har vi fasta rutiner att tillgå så att vi inte missar något.

Vår vision

Vi på Interfence Sweden är inte en klassisk städfirma i Norrtälje utan vi kan erbjuda er så mycket mer än bara ett väldoftande hem! Vi kan erbjuda barnpassning, hjälpa er med små ärenden rörande hemmet,  enklare reparationer, trädgårdsskötsel och mycket annat!

Vi eftersträvar att ha en personlig känsla inom företaget. Det är en självklarhet för oss att du som kund känner dig trygg och säker när vi är hemma hos dig, men givetvis också när vi hanterar dina nycklar och larmkoder.  När man anlitar oss finns det självklart en försäkring som täcker upp om en eventuell skada skulle uppstå.  Vår önskan är att vara alternativet man väljer när man vill ha städservice utförd på ett tryggt och säkert sätt med kvalitet.

Att vara anställd hos oss

Vår personal har både kompetens och erfarenhet inom yrket. Som arbetsgivare tar vi vårt ansvar och eftersträvar att våra arbetstagare har en bra arbetsmiljö inom de hem och kontor där de jobbar. Känslan vi önskar att vår härliga personal skall få, är att de trivs hos oss och stannar kvar länge inom vårt företag. Självklart har våra anställda både kollektivavtal och friskvård. Vi vill att vår personal känner en stolthet över sitt yrkesval när de arbetar hos oss.