Vi är er städfirma i Sollentuna

Vi i Sollentuna vet hur svårt det är att få tiden att räcka till, och att anlita vår städfirma gör att ni får mer tid till det som är viktigt för er. Strunta i kraven på att fixa det perfekta hemmet och låt oss proffs sköta städningen i stället. En vanlig arbetsvecka är fylld av måsten, och att sen spendera den lediga helgen med att städa är kanske inte så kul. Ta i stället tillvara på tiden och låt oss hjälpa er. Vi städar rent på era villkor när det passar er. Ni bestämmer hur ofta ni vill att vår städfirma i Sollentuna ska komma hem till er. En gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Vår städfirma i Sollentuna är flexibla och anpassar oss efter era behov. Välkomna att kontakta oss och vi kan diskutera hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Bra arbetsvillkor är en självklarhet för oss

För oss är det viktigt att även vår personal trivs. På vår städfirma i Sollentuna har alla våra medarbetare riktiga löner, bra arbetsvillkor och kollektivavtal. Detta är en självklarhet för oss!

Våra skickliga medarbetare har kunskap i hur man på bästa sätt städar ekologiskt för att göra så lite avtryck på miljön som möjligt. På vår städfirma i Sollentuna utbildas våra medarbetare kontinuerligt. De vet hur man på bästa sätt vårdar och rengör känsliga material som trä och sten.

Ni kan känna er trygga med att låta vår städfirma i Sollentuna sköta om ert hem.

Vår städfirma i Sollentuna erbjuder allting

De tjänster som vår städfirma i Norrtälje kan erbjuda är hemstädning, men även hjälp med fönsterputsning och grovrengöring av exempelvis kyl och frys. Vi är flexibla, så tveka inte att kontakta oss och berätta om just era behov, så ska vi försöka hjälpa er på bästa sätt. Vi kan även erbjuda städning på kontor och andra arbetsplatser. Med vår städning vill vi skapa en bra miljö och trivsel så att er vardag kan fungera, i hemmet och på arbetsplatsen. Välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.