Vardagslyx med städfirma i Upplands Väsby

På vår städfirma i Upplands Väsby tycker vi om att sätta guldkant på våra kunders vardag. Tänk er att komma hem till ett nystädat hem efter en lång arbetsdag. Det doftar gott och är fräscht och fint. Tänk att istället kunna göra något annat med tiden än att städa. Ägna familjen lite mer tid eller att snabbt kunna bjuda in vänner på middag utan att först behöva röja och dammsuga. Anlitar ni vårt städföretag i Upplands Väsby kan ni känna er trygga. Vi garanterar att ni kommer att bli nöjda med vår veckostädning eller månadsstädning. Kontakta oss redan idag och låt oss hjälpa er med att få tid till annat.

Vår städfirma i Upplands Väsby erbjuder mycket

Vi håller rent och snyggt när ni vill. Vi är en städfirma i Norrtälje som utför hemstädning men även städning av kontor och arbetsplatser. Vi utför också flyttstädning. Vår städfirma i Upplands Väsby kan städa hos er när det passar er. Varje vecka, varannan vecka eller kanske en gång i månaden. Ni bestämmer hur regelbundet ni vill att vi ska komma. Vi kan även erbjuda en rad tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning och hjälp med tvätt och disk. Allt efter era behov. På vår städfirma i Upplands Väsby  strävar vi alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, och vår ambition att ge er som kund den bästa städning som finns att erbjuda. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi har stor kunskap och även ett miljötänk

Våra kunniga och kompetenta medarbetare har arbetat länge på vår städfirma i Upplands Väsby. De kan ge er en trygg och pålitlig städservice. De vet hur man vårdar och behandlar vackra trägolv och exklusiva bänkskivor i natursten på bästa sätt så att de inte förstörs. För oss på vår städfirma i Upplands Väsby har vi självfallet även ett miljötänk och använder endast miljövänliga rengöringsmedel samt sorterar allt vårt avfall. Detta är jätteviktigt för oss, eftersom miljövänliga städpreparat även är bra för våra medarbetares hälsa. På vår städfirma i Upplands Väsby i bryr oss om både kunder och anställda.