Professionell städfirma i Uppsala

Att hinna städa kontoret, hemmet eller trappuppgången är svårt. I vardagen har man helt enkelt alldeles för många måsten att hinna med. Det är då du behöver en städfirma och bor du i Uppsala är vi det självklara valet för dig. Att städa är inte enbart vårt jobb, utan även vår passion. Vi älskar att göra våra kunder nöjda och att förenkla deras vardag.

Som din städfirma i Uppsala erbjuder vi:

  • Kontorsstädning
  • Storstädning
  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning

Detta är enbart några av de få tjänster vi erbjuder som din lokala städfirma i Uppsala. Du får gärna kontakta oss för att veta mer om våra tjänster. Vi utför städning för både privatpersoner, företag och bostadsföreningar.

Nöjd kundgaranti & skräddarsydd lösning

Att våra kunder kommer först är en självklarhet för alla våra anställda. Vi arbetar efter våra egna checklistor som vi följer noga. Detta är vad som gör oss till en unik städfirma i Norrtälje. Som vår kund kan du även känna dig säker med en kund garanti. Vi kommer självklart att prata om dina önskningar och hur vi kan hjälpa dig som din städfirma i Uppsala. Vi skräddarsyr lösningar efter dina unika behov och kommer ut när det passar dig. Vi är en städfirma som är aktiva över hela Uppsala alla dagar i veckan. Vi kan komma tidigt på morgonen eller sent på kvällen – vi anpassar oss efter dig. Självklart erbjuder vi även återkommande städningar. Detta är speciellt vanligt vid hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi rekommenderar att vi besöker dig 2-3 gånger i veckan för bäst resultat.

Städfirma som alltid håller hög kvalitet i Uppsala

Som din städfirma i Uppsala sätter vi alltid kvaliteten först. Vi använder oss enbart av miljö- och allergivänliga produkter när vi utför städningen. Om du vill ha en kostnadsfri offert är det bara att ringa eller skicka ett mejl till oss. Förklara vad det är som du önskar att vi hjälper dig med, och vad för slags städning det är. Vår offert är självklart inte bindande, utan du väljer själv om vi passar som din städfirma i Uppsala.