Din lokala städfirma i Vallentuna

Välkommen till oss – vi är en städfirma som är baserad i Vallentuna och har en passion för städning. Vårt mål är att erbjuda prisvärda tjänster till våra kunder och en bättre vardag. För att må bra krävs det att det är rent och städat omkring oss. Det är något vi kan utföra åt dig som din städfirma i Vallentuna.

Vi är en städfirma som arbetar över hela Vallentuna. Vi tar oss an en rad olika tjänster, allt från storstädning, fönsterputsning och kontorsstädning till flyttstädning. Vi förstår att alla våra kunder är olika, och därför anpassar vi oss efter dina behov. Vi erbjuder också återkommande städning där vi kan komma ut varje dag eller en gång i veckan. Det är du som bestämmer.

Ring gärna oss så vi kan berätta hur vi kan hjälpa dig som din lokala städfirma i Vallentuna. Vi älskar att höra från dig och om hur vi kan hjälpa dig med att göra din vardag bättre och renare.

Få tid med annat viktigt i livet

Att städa är något som är tidskrävande och kan vara väldigt svårt att hinna med i en stressig vardag. Det är dessutom ett jobb som de flesta vill slippa. När du anlitar oss som din städfirma i Norrtälje och Vallentuna sköter vi allt för dig. Du får själv tid att fokusera på viktigare saker än att städa. Vi kommer självklart att diskutera ditt behov av städning och vi anpassar oss efter dig. Du bestämmer när du vill att vi ska komma ut och vad som ska ingå i dina tjänster.  Om du bor i Vallentuna är vi städfirman för dig.

Städfirma i Vallentuna som sätter kunderna först

Som din städfirma i Vallentuna garanterar vi alltid en utförd städning av hög kvalitet för våra kunder. Vi använder oss dessutom enbart av miljövänliga produkter för att städa ditt hem. Du får alltid en kundgaranti från oss – så är du inte nöjd är det bara att kontakta oss. Då kommer vi ut igen och fixar städningen utan att ställa några frågor. Vi arbetar över hela Vallentuna och är en städfirma med goda referenser från tidigare kunder.