Anlita en städfirma

Oavsett om du behöver städning hemma eller på firman kan vi hjälpa till att underlätta! Vår professionella personal tar hand om städningen på företaget eller i din bostad på bästa sätt. När du ägnar dig åt andra saker ser vi till att städningen blir gjord. Oavsett vilken arbetsplats vi är på sätter vi alltid kunden i fokus och ser till att det blir väl utförda tjänster när du bestämt dig för att anlita en städfirma. Är du ute efter veckostädning eller kanske hjälp vid storstädning någon enstaka gång per år – tveka inte att anlita oss!  Vi strävar efter att ni ska känna er trygga och nöjda med att anlita oss för jobbet.

Vad erbjuder vår städfirma

Givetvis anpassar vi städningen efter just ert behov, men många gånger finns det ofta en grundstandard som ingår i de flesta städningar. Vanliga städmoment är att dammsuga, tömma papperskorgar, rengöra toaletter och torka av. I städningen från vår städfirma kan vi även inkludera tjänster som exempelvis fönstertvätt, eller kanske rent av flyttstädningen om du är i flyttagen. Självklart anpassar vi städningen och skräddarsyr den såsom kundens önskemål är. Att mötas av ett välstädat hem eller kontor ger en fräsch miljö för dem som vistas där.

Innan vi städar

När du bestämt dig för att anlita oss, går vi igenom vilka kostnader städningen innebär och hur städningen skall fungera i ditt hem eller företag.  Det skall kännas bekvämt och tryggt för dig som kund att anlita oss och vår personal. Det är viktigt att du vet vad det är för tjänster du betalar för. Självklart är vi flexibla om du tillfälligt vill lägga till, eller kanske ta bort, någon städtjänst. Tillsammans bestämmer vi hur ofta du önskar att städning skall ske, oavsett om det är en engångsföreteelse eller återkommande städning. Självklart skall du känna trygghet med att lämna dina nycklar till vår professionella städfirma i Norrtälje och veta att de är i gott förvar hos oss. Vi ger dig gärna en referens om du önskar det. Boka in ett personligt möte med oss, så kan vi träffas och se vad vår städfirma kan göra för just dig!