Våra tjänster

Hos oss kan du förvänta dig en stor variation i tjänster som våra sanitetstekniker och lokalvårdare kan erbjuda dig som kund eller uppdragsgivare. Vi rengör och städar allt från toaletter och badrum, kök, ugn och spis till att dammsuga och torka större ytor så att du slipper. Våra sanitetstekniker och lokalvårdare städar efter dina önskemål samt efter var, hur och när du behöver hjälp. Det kan vara en omfattande städning i samband med flytt, en städning av ditt kontor när du byter jobb, eller så har du kanske haft en större fest i en lokal du behöver hjälp med att återställa till skicket du lånade den i.

Vi respekterar din integritet

Oavsett var eller vad dina önskemål består i kan du vara säker på att arbetet utförs med professionalitet och noggrannhet. Eftersom vi ofta arbetar i andra personers hem eller arbetsplatser är det viktigt för oss att du känner dig bekväm med att anlita just oss. Våra tjänster erbjuds därför med den största respekt för din personliga integritet och individuella sfär.

Våra tjänster ger resultat ur flera aspekter

Vår styrka ligger alltså i flera aspekter. Vi har ett erfaret, professionellt team som utgår från perfektion och noggrannhet samtidigt som vi arbetar hårt för samarbetet och relationen med dig som kund. Vi strävar efter att skapa ett förtroende mellan dig som kund och oss som uppdragstagare då vi är medvetna om sensitiviteten i att röra oss i andra människors anläggningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för vår städfirma i Norrtälje, för smutsigt eller för svårt.