Strimma Assistans Handelsbolag

Varmt välkommen vill vi önskar er alla till oss på Strimma Assistans Handelsbolag. Vi är en städfirma med säte i Norrtälje. Vi kan förse dig som är verksam i Norrtälje med omnejd, samt övriga delar av Stockholmsregionen, med förstklassig städhjälp. Du behöver bara höra av dig till oss och berätta om vad det är du behöver hjälp med så fixar vi det. Du behöver inte heller oroa dig över storleken på ditt städuppdrag. Vi tar oss nämligen an projekt av alla tänkbara olika storlekar.

Vår personal

Hos oss på Strimma Assistans Handelsbolag arbetar en grupp lokalvårdare som har varit verksamma inom branschen under många års tid. De sitter därför på den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga städhjälp. De älskar att ägna sig åt städning, något du kommer märka när du anlitar oss.

Vi är ett miljövänligt företag

Strimma Assistans Handelsbolag är också ett mycket miljövänligt företag. Det märker du bland annat i det faktum att vi använder oss av miljövänliga produkter. Det är dock inte det enda vi gör för miljön, utan vi strävar dessutom alltid efter att ha så låga utsläppsnivåer som det går att ha.