Låt oss göra det skinande rent

Genom att anlita oss för städhjälp kan du få det skinande rent där hemma, på kontoret, eller vilken typ av byggnad det än rör sig om. Några av tjänsterna vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Storstädning

Behöver du en riktig storstädning? Då är just det en av de saker vi kan hjälpa dig med. Vi gör det då skinande rent i även de allra mest svåråtkomliga utrymmena. Antingen kan vi göra detta på en engångsbasis, eller så kan vi komma en eller flera gånger i veckan. Det är upp till dig.

img

Hemstädning

Vi finns här för dig som behöver hjälp med att hålla det rent och städat där hemma. Precis som när det gäller storstädningar kan vi både förse dig med hemstädning på en engångsbasis eller fortlöpande. Oavsett vilket gör vi ditt hem till en trevlig plats för dig och din familj att vistas på.

img

Kontorsstädning

Behöver du städhjälp på ditt kontor? Även det gör vi i så fall mer än gärna åt dig. Också när det gäller detta kan vi antingen komma och hjälpa dig på en engångsbasis eller fortlöpande. Vill du ha fortlöpande hjälp kan vi komma allt från en till flera gånger i veckan.

img

Fönsterputsning

Det måste inte röra sig om en omfattande städning för att du ska kunna anlita oss. Vi kan nämligen även hjälpa dig med mindre städuppdrag. Ett sådant är fönsterputsning. Vi kommer då att göra dina fönster rena och fräscha.